Γυναίκα πεθαίνει μετά λίνκολν πάρκο σπίτι φωτιά

DULUTH, Minn. – Μια γυναίκα πέθανε αφότου νοσηλεύτηκε από μια πυρκαγιά στο σπίτι στο πάρκο του Λίνκολν που ξέσπασε στις 5 Απριλίου.

Η πυρκαγιά της 5ης Απριλίου αναφέρθηκε λίγο μετά τη 1 π.m. στο τετράγωνο 300 της Βόρειας 22ης Λεωφόρου Δυτικά.

Η Τζάνις Σμιθ, 74 ετών, και ο Γουίλιαμ Σμιθ, 67 ετών, υπέφεραν από εγκαύματα ενώ γλίτωναν από τη φωτιά.

Η Τζάνις Σμιθ πέθανε ενώ ήταν ακόμα στο νοσοκομείο. Η επίσημη αιτία θανάτου της εκκρεμεί ακόμα στο γραφείο του ιατροδικαστή.

Ο Γουίλιαμ Σμιθ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το αστυνομικό τμήμα του Duluth είπε ότι ένας από τους αστυνομικούς του εντόπισε τη φωτιά στο σπίτι καθώς έτυχε να οδηγούν στο δρόμο και έστειλαν την πυροσβεστική και ένα ασθενοφόρο.

Όταν τα πληρώματα έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, φλόγες έριχναν από τα παράθυρα του σπιτιού.

Ο αστυνομικός είδε τον άνδρα κάτοικο του σπιτιού να τραβάει τη γυναίκα κάτοικο σε ασφαλές μέρος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ντουλούθ, και οι δύο κάτοικοι υπέφεραν από εγκαύματα. Μεταφέρθηκαν στην Οδό Εσέντια. Νοσοκομείο Μαίρης.

Τα αίτια της φωτιάς είναι υπό έρευνα. Η ζημιά υπολογίζεται στα 75.000 δολάρι$.

DULUTH, Minn.- Το Κέντρο Ελέγχου Νόσων έχει ενημερώσει τις συστάσεις του, συμβουλεύοντας τους ανθρώπους να φορούν μάσκες ενώ βρίσκονται έξω στο κοινό. Τώρα το αποστακτήριο Vikre συνεργάζεται με τοπικές επιχειρήσεις για τη διανομή δωρεάν υφασμάτινων μασκών στους Northlanders, μαζί με απολυμαντικό χεριών.

“Μας κρατά απασχολημένους ενώ είμαστε κλειστοί και αισθάνεται πολύ ωραίο να μπορούμε να βοηθήσουμε την κοινότητα με αυτόν τον τρόπο”, δήλωσε ο Doug Kouma, Διευθυντής Εμπειρίας Επισκεπτών στο Vikre.

175 μάσκες παρασχέθηκαν από τον ανώτερο ιατρικό εξοπλισμό λιμνών (LSME), ο οποίος εργάστηκε με την εκτύπωση οθόνης Duluth για να τις παραγάγει. Περιλαμβάνονται οδηγίες για το πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά και να τα απολυμάνετε.

“Ο Vikre μοιράζει απολυμαντικό πριν από λίγες εβδομάδες, και έτσι το γραφείο μου κατέβηκε και πήρε απολυμαντικό τότε”, δήλωσε η Tamara Carlson. “Πήρα μερικά για τον εαυτό μου σήμερα και τώρα περιμένω στην ουρά για μάσκες.”

Μετά τη δημοτικότητα του χειροποίητου απολυμαντικού του Vikre, για να δώσει τις μάσκες εκεί έξω: “ήταν μια φυσική εφαρμογή”, δήλωσε ο Kouma.

“Εξοικονομήστε στους ανθρώπους ένα ταξίδι σε πολλά σημεία, απλά κατεβείτε σε ένα σημείο και πάρτε όσα περισσότερα μπορείτε σε ένα μέρος, είπε.

“Μόλις το CDC άλλαξε τις συστάσεις του και είπε ότι όλοι πρέπει να φορούν μάσκα, δημόσια, γνωρίζαμε ότι θα υπήρχε ζήτηση και ανάγκη”, δήλωσε ο Πρόεδρος του LSME, Τομ Τζέιμισον.

Αυτή η ανάγκη για προστατευτικό εξοπλισμό είναι ακόμα ισχυρότερη για ορισμένους χώρους εργασίας, όπως του Carlson.

“Εργάζομαι για έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης στην πόλη και μας τελειώνουν οι νοσοκόμες, οι θεραπευτές, το προσωπικό του γραφείου μας”, ανέφερε. “Και για να είμαστε ασφαλείς και είναι καλό για την κοινότητα.”

Οι θέσεις εντός της γραμμής μπροστά από το αποστακτήριο σημείωσαν απόσταση έξι ποδιών μεταξύ κάθε πελάτη. Την πρώτη ώρα η γραμμή γέμισε. Οι μισοί από τους 175 δόθηκαν την Τρίτη. Το προσωπικό είπε ότι τα υπόλοιπα πιθανότατα θα ξεμείνουν από την αρχική παρτίδα τις επόμενες ημέρες.

“Θα δούμε πόσο γρήγορα θα περάσουν από την παροχή και στη συνέχεια θα καταλάβουμε εάν θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα”, δήλωσε ο Τζέιμισον.

Άλλοι έχουν παρατηρήσει την επιπλέον κίνηση και έχουν έρθει για να βοηθήσουν. “Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας έχει άδεια, μερικοί από αυτούς έρχονται ακόμη και εθελοντικά τις ώρες τους για να βοηθήσουν να βγει αυτό εκεί έξω για τους ανθρώπους”, δήλωσε ο Κούμα.

“Ό,τι μπορούσαμε για να κρατήσουμε τους ανθρώπους ασφαλείς στην κοινότητα, θα ωφελήσει όλους μας”, δήλωσε ο Τζέιμισον.

Και η κοινότητα φαίνεται πολύ ευγνώμων. “Οι μάσκες με κάνουν να αισθάνομαι καλύτερα στο χώρο εργασίας”, δήλωσε ο Carlson. Καθώς συνεχίζουν να καταθέτει, ένας-ένας.

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *