Ομοσπονδιακοί πράκτορες ερευνούν το σπίτι ενός ατόμου ως μέρος της έρευνας έκρηξης του Νάσβιλ

NASHVILLE, Tenn. – Μια έκρηξη πρωινού Χριστουγέννων ταρακούνησε τη στο κέντρο της πόλης περιοχή Νάσβιλ, Τενεσί.

Αρκετά κτίρια υπέστησαν ζημιές ως αποτέλεσμα της έκρηξης.

Το Σάββατο, οι ομοσπονδιακές αρχές ερεύνησαν το σπίτι ενός ατόμου στην Αντιόχεια του Τενεσί στο πλαίσιο της έρευνάς τους για την έκρηξη.

Η τοπική αστυνομία πιστεύει ότι η έκρηξη της Παρασκευής ήταν σκόπιμη.

Αναφέρεται ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στον τόπο του εγκλήματος αφού δέχθηκαν μια κλήση για πυροβολισμούς στην περιοχή.

Κατά την άφιξη, βρήκαν ένα τροχόσπιτο να παίζει μια ηχογράφηση προειδοποιώντας τη γύρω περιοχή ότι μια βόμβα θα πυροδοτηθεί σε 15 λεπτά.

Η αστυνομία εκκενώνει την περιοχή και κάλεσε τους πυροτεχνουργούς.

Οι αρχές αναφέρουν ότι τρία άτομα πήγαν στο νοσοκομείο, ωστόσο κανένα δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

MADISON, Wis. (AP) – Μια έκθεση του Νομοθετικού Γραφείου του Ουισκόνσιν δείχνει ότι οι ετήσιοι καταδίκες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και άλλα συναφή αδικήματα μειώθηκαν κατά σχεδόν 18.000 μεταξύ 2004 και 2018.

Η μελέτη δείχνει επίσης ότι οι θανατηφόρες συγκρούσεις που σχετίζονται με το αλκοόλ έχουν επίσης μειωθεί στο Ουισκόνσιν τα τελευταία 12 χρόνια, γεγονός που αντικατοπτρίζει μια τάση που παρατηρείται σε εθνικό επίπεδο. Το Δημόσιο Ραδιόφωνο του Ουισκόνσιν αναφέρει ότι το Υπουργείο Μεταφορών του Ουισκόνσιν εκτιμά ότι οι συγκρούσεις που σχετίζονται με το αλκοόλ κοστίζουν στους Ουισκόνσιν περισσότερους από 400 εκατομμύρια δολάρια το 2015.

Η έκθεση αναφέρει ότι συγκεκριμένες αλλαγές πολιτικής, όπως οι αυξημένες κυρώσεις, συνέβαλαν στη μείωση των ατυχημάτων που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αν και “δεν υπάρχει ενιαία ή κυρίαρχη αιτία”.

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *