Τα αρτοποιεία προσαρμόζονται στους μεταβαλλόμενους χρόνους

NORTHLAND – Με τον COVID-19 να αλλάζει τον τρόπο διεξαγωγής των κοινωνικών συγκεντρώσεων, ορισμένα αρτοποιεία της περιοχής αισθάνονται τον αντίκτυπο.

Τα αρτοποιεία σε όλη την περιοχή πρέπει να είναι ευέλικτα στον τρόπο με τον οποίο διανέμουν τις απολαύσεις τους με την πανδημία αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούνται.

Στο αρτοποιείο Johnson στη δυτική 3η οδό στο Duluth, οι επιχειρήσεις έχουν αλλάξει δραστικά κυρίως επειδή η τροφοδοσία της τόσο στο DEC όσο και στα εστιατόρια έχει σταματήσει λόγω της πανδημίας.

«Όλοι εργάζονται λιγότερες ώρες», δήλωσε ο Scott Johnson, ιδιοκτήτης του αρτοποιείου Johnson. “Προσπαθούμε να κόψουμε μερικές ώρες πίσω και τέτοια. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα γίνει το νέο έτος.”

Πριν από τον COVID, το Jonson’s θα εξυπηρετούσε πολλές εκδηλώσεις όπως πάρτι γενεθλίων, γάμους και κηδείες. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις εκδηλώσεις είτε ακυρώθηκαν είτε συμμετείχαν τώρα μικρότερες ομάδες, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο τα αρτοποιεία φτιάχνουν αυτά τα καλούπια.

“Όλα είναι τόσο ψηλά στον αέρα”, είπε ο Τζόνσον. “Δεν είναι τίποτα που μπορούμε, μόλις το εμβόλιο μπορεί να βγει και να διανεμηθεί. Δεν ξέρουμε πώς αυτό μπορεί να ανοίξει τα πράγματα λίγο περισσότερο ή όχι.”

Οι ιδιοκτήτες του Johnson είναι ευγνώμονες για τους πελάτες τους και ελπίζουν να είναι λίγο ισχυρότεροι κατά τη διάρκεια αυτού του επερχόμενου νέου έτους.

“Έτσι, προσπαθούμε πραγματικά να συνεχίσουμε να απομακρυνόμαστε”, δήλωσε ο Johnson. “Έχουμε μια ισχυρή πελατειακή βάση, έτσι ελπίζουμε να το ξεπεράσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.”

Ωστόσο, στην άλλη πλευρά της γέφυρας, το αρτοποιείο A Dozen Excuses στο Superior δεν αντιμετωπίζει τους ίδιους τύπους δυσκολιών.

“Αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι άνθρωποι ανησυχούν πολύ για το πώς παραλαμβάνουν τα αγαθά τους και θα έπρεπε να είναι”, δήλωσε η Melissa Kindgren, ιδιοκτήτρια του αρτοποιείου A Dozen Excuses. “Είχαμε αρκετές εβδομάδες όταν οι αριθμοί αρχίζουν να ανεβαίνουν όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν, hey, θα μείνουμε σπίτι και έτσι αυτοί οι αριθμοί κατεβαίνουν για εμάς περιοδικά.”

Τα μεγάλα κέικ δεν αγοράζονται πολύ συχνά, αλλά μικρότερα αντικείμενα όπως cheesecakes εξακολουθούν να γίνονται αρκετά για συγκεντρώσεις τριών έως τεσσάρων.

Είναι ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξη της κοινότητας κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

“Και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό γιατί χωρίς αυτούς, δεν θα ήμασταν εδώ”, δήλωσε ο Κίντργκρεν. “Αλλά έχουμε δει πραγματικά ανθρώπους να υποστηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις και αυτό είναι απλά τεράστιο”.

Σε αντίθεση με τα αρτοποιεία της Μινεσότα, μια ντουζίνα δικαιολογίες είναι ακόμα σε θέση να διανείμει σε εστιατόρια στο Ουισκόνσιν επειδή είναι ανοιχτά.

“Νομίζω ότι πρέπει απλά να γνωρίζουμε το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα παραγγέλνουν διαφορετικά επειδή μένουν στο σπίτι περισσότερο”, δήλωσε ο Κίνγκρεν. “Και μαγειρεύουν πολύ στο σπίτι. Έτσι, πρέπει να προσαρμόσουμε τους αριθμούς μας και αυτό είναι εντάξει.”

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *