Χειροποίητο στο Northland: Τέχνη βόρειας έκθεσης & συλλογισμοί Sjofn

DULUTH, Minn. – Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 7 – 11 Δεκεμβρίου, fox 21 τοπικές ειδήσεις από τις 7:00 – 9:00 π.m. θα αναδείξει τους τοπικούς κατασκευαστές στο Northland πριν από την εποχή δώρων.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, πολλοί άνθρωποι εργάζονται για να επιλέξουν μοναδικά, τοπικά δώρα για φίλους και αγαπημένους, ενώ υποστηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις εν μέσω ενός έτους πολλών οικονομικών αγώνων.

Το Βόρειο Τμήμα Έκθεσης βρίσκεται στο Duluth της Μινεσότα. Η Κάρλι Τζάντλ είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και συνομίλησε πρόσφατα με τον Μπρετ Σκοτ του FOX 21 στο Hucklebeary στο κέντρο του Ντουλούθ.

Jandl χειροτεχνεί μια ποικιλία από σκουλαρίκια. Επίσης ζωγραφίζει ευαίσθητα αποτυπώματα σε μικρά κομμάτια ξύλου. Ο Jandl κάνει επίσης προμήθειες στο πλάι.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Τέχνη της Βόρειας Έκθεσης.

Η Λόρι Τόμας είναι ιδιοκτήτρια των Συλλογισμών του Στζόφν. Ο Thomas είναι επίσης σήμερα στημένο στο πίσω μέρος του Hucklebeary καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα.

Ο Thomas χρησιμοποιεί φυσικές ίνες για να δημιουργήσει χειροποίητα πλεκτά έργα τέχνης.

Κάντε κλικ εδώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Συλλογισμούς του Sjofn.

Καλές Γιορτές!

DULUTH, Minn. – Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ετήσια χειμερινή δυτική αγορά θα πραγματοποιηθεί σε όλο το δυτικό Duluth.

Η τρίτη ετήσια εκδήλωση αποσκοπεί στη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων, καθώς πολλές στην περιοχή θα προσφέρουν εκπτώσεις.

Οι ιδιοκτήτες στο Wussow’s Café λένε ότι είναι σημαντικό να υποστηρίζετε την τοπική επιχείρησή σας για την αγορά, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

“Νομίζω ότι είναι εύκολο να ξεχάσουμε τα μικρά μέρη και είναι επίσης τα μικρά μέρη δεν έχουν το τμήμα αποστολής ή την ιστοσελίδα και όλη την τεχνολογική βοήθεια που χρειάζεται για να κάνει αυτές τις διαδικτυακές παραγγελίες”, δήλωσε ο Jason Wussow, ιδιοκτήτης του Wussow Concert Café. “Νομίζω ότι βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να παραμείνουν βιώσιμες”.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν περιλαμβάνουν το Καφέ του Wussow, το Βιβλιοπωλείο Zenith, τους Μικρούς Νέτσερς, το Gannucci’s, το Dungeon’s End, τα Κεριά Φυσικότητας, την Αγορά Αντίκες Duluth, τις Αδελφές Ψυχές, το Βόρειο Σπίτι και το Bailey Builds.

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *