Χειροποίητο στο Northland: Sprig Design Co.

DULUTH, Minn. – Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 7 – 11 Δεκεμβρίου, fox 21 τοπικές ειδήσεις από τις 7:00 – 9:00 π.m. θα αναδείξει τους τοπικούς κατασκευαστές στο Northland πριν από την εποχή δώρων.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, πολλοί άνθρωποι εργάζονται για να επιλέξουν μοναδικά, τοπικά δώρα για φίλους και αγαπημένους, ενώ υποστηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις εν μέσω ενός έτους πολλών οικονομικών αγώνων.

Sprig Design Co. βρίσκεται στο Ντουλούθ, Μινεσότα. Η Νικόλ Όλσον είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και συνομίλησε πρόσφατα με τον Μπρετ Σκοτ του FOX 21 στο Hucklebeary στο κέντρο του Ντουλούθ.

Η Έμιλι Έκστρομ είναι ιδιοκτήτρια της μπουτίκ χάκλμπι. Καλωσορίζει μια χούφτα τοπικών κατασκευαστών στο πίσω μέρος του καταστήματός της αυτή την περίοδο των διακοπών με την ελπίδα να πάρει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων περισσότερη έκθεση κατά τη διάρκεια της εποχής δώρων.

Η Olson εκτιμά τα μικρά πράγματα στη ζωή, τα οποία βοηθούν να εμπνεύσει τα έργα τέχνης της.

Δημιουργεί κυρίως εκτυπώσεις και κάρτες, αλλά επίσης κάνει εργασίες προμήθειας και θα προσαρμόσει τις παραγγελίες για τους πελάτες.

Olson θα συσταθεί μέσα Hucklebeary όλο το μήνα Δεκέμβριο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή να αγοράσετε ένα κομμάτι από την Sprig Design Co., κάντε κλικ εδώ.

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *